Trgovina

Bijeli pinot 2016

Polusuho bijelo vrhunsko vino Brižnim radom te smanjenim prinosom proizveli smo ovo svježe, lagano, ali ipak elegantno vino s jakim karakteristikama sorte. Sa svojim izbalansiranim kiselinama, voćnim notama te svježom harmonijom nudimo ga samostalno tijekom druženja, ali je i izvrstan pratitelj laganim jelima, salatama, vegetarijanskim i veganskim jelovnicima.

Sadržaj alkohola: 13 %

Temperatura posluživanja: 10-12 °C

60.00 Kn

Količina

Cabernet Sauvignon 2013

Suho kvalitetno crno vino Jedno od najpriznatijih i najomiljenijih crnih vina. Intenzitet boja je taman, rubinskocrvene boje. Vino s tijelom i karakterom, dugo se osjeti u ustima. Miris podsjeća na bobičasto voće sortnih grafitnih nota. Savršen izbor za posebne prilike. Ponudimo ga uz začinjena, ozbiljna jela, crveno meso, divljač i deserte s čokoladom.

Sadržaj alkohola: 12,9 %

Temperatura posluživanja: 16-18 °C

120.00 Kn

Količina

Chardonnay 2015

Polusuho bijelo vrhunsko vino Kada se proizvodnja najzastupljenije svjetske bijele sorte doseli u Baranju i kada se u podrumu poštuje tradicija baranjskog vinarstva te oplemeni modernom tehnologijom, nastaje Chardonnay koji želi da u njemu uživaju istinski vinoljupci. Ovo vino krase sviježi voćni mirisi te ozbiljne note lješnjaka i maslaca, a „after taste“ traje i traje. Sljubljuje se s jelima od bijelog mesa, sirevima, pa čak i s desertima s čokoladom te jagodama.

Sadržaj alkohola: 13,6 %

Temperatura posluživanja: 10-12 °C

60.00 Kn

Količina

Chardonnay 2016

Kada se proizvodnja najzastupljenije svjetske bijele sorte doseli u Baranju i kada se u podrumu poštuje tradicija baranjskog vinarstva te oplemeni modernom tehnologijom, nastaje Chardonnay koji želi da u njemu uživaju istinski vinoljupci. Ovo vino krase sviježi voćni mirisi te ozbiljne note lješnjaka i maslaca, a „after taste“ traje i traje.  ljubljuje se s morskim specijalitetima, jelima od bijelog mesa i sirevima.

Sadržaj alkohola:

Temperatura posluživanja:

0.00 Kn

Van zaliha

Frankovka 2013

Suho vrhunsko crno vino Najkarakterističnija crna sorta baranjskog podneblja. Njezino vino trenutno živi svoju renesansu. Žarkocrvene boje, u mirisu i okusu nosi oporost i svježinu višnje, bobičastog i šumskog voća. Jakog je tijela, visokog sadržaja tanina, bogato žačinima i ugodnih kiselina. Preporučujemo ga uz pečenke od crvenog mesa i divljači, steakove i druga začinjena jela.  

Sadržaj alkohola: 12,6 %

Temperatura posluživanja: 16-18 °C

120.00 Kn

Količina

Frankovka 2015

Suho kvalitetno crno vino Najkarakterističnija crna sorta ovoga podneblja. Žarkocrvene boje, u mirisu i okusu nosi oporost i svježinu višnje, bobičastog i šumskog voća. Jakog je tijela, visokog sadržaja tanina i ugodnih kiselina. Preporučujemo ga uz pečenke od crvenog mesa i divljači, jela iz kotlića s crvenom paprikom te druga začinjena jela.  

Sadržaj alkohola:

Temperatura posluživanja: 16-18 °C

0.00 Kn

Količina

Graševina 2016

Polusuho bijelo vrhunsko vino Najrasprostranjenija sorta na našem području, koja se odlično udomaćila na južnim padinama Banskog brda te na kojoj daje zavidne rezultate. Karakterizira ju izuzetna voćnost koja podsjeća na tropsko voće, najviše na ananas te koja je prošarana sortnom bademastom gorčinom i osvježavajućom kiselinom. Preporučujmo uživati u ovom vinu s jelima od morskih specijaliteta, peradi te s talijanskim delicijama.

Sadržaj alkohola: 12,9 %

Temperatura posluživanja: 10-12 °C

50.00 Kn

Količina

Mirisavi traminac 2015

Suho bijelo kvalitetno vino Mirisavi traminac obično se proizvodi u manjim količinama, ali zato mu se miris na daleko osjeti. Zlatnožute je boje, u mirisu dominira ruža i kamilica. Jak miris slijedi jedno karakteristično suho vino, kao kompenzacija za opojan miris. Uglavnom se konzumira kao aperitiv ili desertno vino, ali zbog njegove suhoće može biti pratitelj ribama i laganim ljetnim jelima.

Sadržaj alkohola: 15 %

Temperatura posluživanja: 10-12 °C

60.00 Kn

Količina